Η εταιρία SPORTCENTER ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της βελτίωσης και των παρεμφερών ειδών αυτοκινήτου από το 1989.

Καταφέραμε σε όλα αυτά τα χρόνια να εδραιωθούμε στο χώρο του αυτοκινήτου. Ηταν ένα δύσκολο επίτευγμα που πιστεύουμε ότι το καταφέραμε όχι μόνο λόγω των πολύ σημαντικών συνεργασιών μας με γνωστούς οίκους του εξωτερικού, αλλά και της αξιοπιστίας των προϊόντων μας.

Η εταιρία ασχολείται με κάθε τι που αφορά την αναβάθμιση του αυτοκινήτου, διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα μοντέλων διάσημων οίκων του εξωτερικού. Κατά κύριο λόγο ασχολούμαστε με αυτοκίνητα Γερμανικής τεχνολογίας (Mercedes, Audi, BMW, Group VW, κ.λ.π.).

Οι δραστηριότητες μας όμως, δε σταματούν εδώ, αφού από του 2005 πέρα από τις ειδικές βελτιώσεις, ασχολούμαστε και με άλλα τμήματα του χώρου του αυτοκινήτου, όπως με την πώληση αυτοκινήτων, συγκεκριμένα με πολυτελή και ακριβά αυτοκίνητα που απευθύνονται σε λίγους, εκλεκτούς και συνειδητοποιημένους οδηγούς.

Η επιθυμία να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας, μας υποχρέωσε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας ιδρύοντας κατάστημα πώλησης υγρών καυσίμων, καθώς και εταιρία στάθμευσης με πλυντήριο και συνεργείο αυτοκινήτων.

 

Με εκτίμηση

Sportcenter